13
Sam, Aug
16 New Articles

Anchetă
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

acuze-2Istoria atacurilor puciste ale alianței PNL-PDL continuă la Turda, în încercarea de a pune mâna pe ”vaca bună de muls”, cum este considerată, din punct de vedere financiar Salina Turda. Pare incredibil tupeul cu care încearcă președintele Consiliului de Administrație desființat de atacul prefectului clujean, Corina Făgădar, care a convocat pentru astăzi, de la ora 17 o ședință în care vizează schimbarea directorului SC Turda Salina Durgău SA. PNL-PDL dorește schimbarea directorului Vasile Simion Tot cu Simona Baciu. Ambii fiind avocați se anunță o luptă în instanțe demne de relatat amănunțit în presa locală.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului de Administrație de azi este, chipurile, ca să vedeți cât sunt de falși ci rău intenționați cei care au convocat întrunirea, ”prelungirea mandatului directorului” dar și ”diverse. De fapt intenția clară, știută de toată lumea cu minime legături în politicul turdean, este de a-l schimba pe Tot cu Simona Baciu, agreata primarului Tudor Ștefănie și a PDL-PNL.

Dincolo de caracterul evident ilegal al acestei ședințe, trebuie să remarcăm persistența în încălcarea legii, caracteristică acestui CA condus de liberala Corina Făgădar. În plus, aceștia se întrunesc la sediul SC Turda Salina Durgău SA, în absența și fără aprobarea directorului general Vasile Tot, aflat într-o delegație în interes de serviciu, alături de o echipă de la SC TSD SA. Forâarea legii și inventarea unor urgențe pentru a pune ”laba” pe acest obiectiv aflat în proprietatea publică a devenit un ”modus operandi” al acestei alianțe ținută departe de ”oscior” de către cei de la PSD Turda. Vorbim de un Consiliu de Administrație care nu a fost înscris la Registrul Comerțului, constituit în baza unor HCL-uri suspendate de prefectul județului, cu membri numiți în urma unui concurs ilegal, cu largul concurs al consilierilor locali turdeni. O anchetă a organelor abilitate ar putea face lumină în acest caz, urmînd să dovedească interesele obscure și modul ilegal de a ajunge la cîrma celui mai important obiectiv turistic turdean, Salina.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh