29
Vi, Mar
19 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Salina Turda verifică posibile nereguli existente în activitățile comerciale desfășurate în ultimii ani prin intermediul Magazinului de suveniruri din incinta obiectivului turistic. 
Magazinul de suveniruri din Salina Turda a fost închis azi în urma deciziei luate de Consiliul de Administrație al societății, în urma unor nereguli constatate de controlul efectuat de auditul Primăriei Turda. salina turda piolet sareDirectorul societății Salina, Emil Tureanu, ne-a declarat că s-a dispus o verificare în amănunt a produselor care sunt comercializate prin punctul de vânzare suveniruri, după ce s-au semnalat posibile încălcări ale legislației din domeniu.
Directorul Salinei Turda a promis că, dacă neregulile se confirmă, societatea ar putea face plângere penală împotriva celor care se fac vinovați. „Conducerea societății a luat decizia de a desființa anumite compartimente din organizarea internă, tocmai pentru că existau aceste semnale privind existența unor nereguli. Vom avea toleranță zero față de cei care au făcut sau vor să facă afaceri ilicite pe lângă obiectivul nostru turistic”, ne-a declarat directorul Turdeanu, promițând că va face publice rezultatele controlului.
Primarul Cristian Matei a dispus un control al auditului la Societatea Salina Turda încă dinainte de schimbarea fostei conduceri. „Eu nu mă pot amesteca în activitatea de la Salina Turda, însă promit că o să sprijin cu tot ce este posibil, din punct de vedere legal, conducerea de acolo. Am solicitat un control amănunțit pentru că îmi fuseseră semnalate posibile ilegalități, atât în ceea ce privește relaționarea cu alte societăți comerciale cât și referitor la activitățile de comercializare suveniruri și modul de realizare a stocurilor cu astfel de produse. Salina Turda este un brand pe care multe comunități ar vrea să îl aibă și mulți au interesul să-l distrugă. De aceea, îi asigur pe concetățenii noștri turdeni că voi veghea pentru ca responsabilii actuali de activitatea care se desfășoară acolo să facă curățenie după fosta conducere și să dezvolte brandul în condiții de legalitate și corectitudine față de cei care ne trec pragul”, ne-a declarat primarul Cristian Matei, întrebat de schimbările din ultimul timp din modul de gestionare a activității de la Salina Turda.
„Aștept raportul auditului și îl voi da publicității pentru maximă transparență, așa cum am făcut, în urmă cu câteva luni cu raportul Curții de Conturi referitor la societățile subordonate Municipiului Turda”, ne-a asigurat primarul Cristian Matei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh