29
Vi, Mar
19 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Într-o informare primită la redacție de la turdeanul Stelian Laurean Luca, intitulată „Incompatibilitate, conflict de interese și moralitatea consilierilor locali A. Nap și C. G. Felezeu”, se arată că cetățeanul respectiv a întocmit și depus o plângere penală pe numele celor doi membri PMP Turda.stelu luca

„V-am transmis această plângere penală pentru a aduce în atenția opiniei publice, cine sunt acești cetățeni, persoane publice și candidați la un fotoliu călduț de consilier local al municipiului Turda, din partea PMP și ilegalitățile și imoralitatea lor. În urma unor articole apărute în mediul online și a discuțiilor cu mai mulți cetățeni ai Mun.  Turda, aceștia fiind revoltați de acțiunile politicienilor mai sus menționați,  ei fiind persoane publice care, prin acțiunile lor, încalcă legea, am făcut o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda. {dosar de urmărire penală nr. 1813/P/2020.}   În opinia mea cei doi consilieri locali, și viitori candidați la Consiliul local Turda, A Nap și C. G. Felezeu, se fac vinovați de săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese, faptă prevăzută și pedepsită de art. 301 Cod Penal, și incompatibilitate, faptă prevăzută de art. 46 din legea nr. 215/2001 Legea administrației publice”, susține Luca.

Acesta susține, în plângerea penală adresată Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, că „Nap Adrian, consilier local în cadrul Consiliului Local al Mun. Turda, din partea partidului politic Mișcarea Populară, ales în mandatul 2016-2020, are fratele angajat – numitul Nap Dan, de către fosta conducere a A.P.I. SA Turda, unde Consiliul locala al Mun. Turda este acționar unic. Astfel, Nap Adrian în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local al Mun. Turda a propus/votat bugetul și/sau alocarea pe fonduri bănești a A.P.I. SA Turda, societate unde fratele său era și est angajat, acesta făcându-se vinovat de săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese, faptă prevăzută și pedepsită de art. 301 C. Pen., și incompatibilitate, faptă prevăzută de art.46/Legea Nr. 215/2001 – Legea Administrației publice”, se arată în plângerea penală trimis și nouă de Stelian Laurean Luca.

Același turdean mai susține, în aceeași plângere penală că „Felezeu Adrian (probabil este o eroare de redactare, fiind evident că se referă la Felezeu Cristian), consilier local în cadrul Consiliului Local al Mun. Turda, din partea partidului politic Partidul Național Liberal, în mandatul 2016-2020, a îndeplinit și îndeplinește funcția de director – angajat/indemnizat a Companiei de Apă Arieșul Turda S.A., unde acționar unic este Consiliul local al Mun. Turda. Acesta în timpul mandatului său de consilier local, a votat bugetul companiei, bilanțul prezentat, mai multe aspecte economico-financiare, investiții, cheltuieli, atribuiri de bani, fonduri, etc., din partea Consiliului Local al Mun. Turda, fiind unic acționar – către Compania de Apă, acesta făcându-se vinovat de săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese, faptă prevăzută și pedepsită de art. 301 C. Pen., și incompatibilitate, faptă prevăzută de art.46/Legea Nr. 215/2001 – Legea Administrației publice”, arată Luca.

În facsimil puteți citi textul complet al plângerii penale depusă de Stelian Laurean Luca la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

Dacă Adrian Nap este președintele PMP Turda, Cristian George Felezeu este un membru mai nou al acestei formațiuni politice, după ce și-a dat demisia din funcția de consilier local PNL, ocupată în această legislatură, dar și din cea de membru PNL.

Am solicitat celor doi politicieni o poziție vizavi de afirmațiile celui care îi acuză de conflicte de interese și incompatibilitate cu funcția de consilier local. Redăm mai jos ce ne-a transmis Adrian Nap, președinte PMP Turda: „Plangerea respectiva a fost depusa electoral, pentru ca isi dau seama ca suntem favoriti sa castigam alegerile locale. Nu exista nicio decizie a Agentiei Nationale de Integritate in ceea ce priveste vreo presupusa incompatibilitate. Este doar un dosar electoral, care sa fie aratat cu scopul de a ne lovi. PMP Turda, eu personal sau Cristi Felezeu, nu suntem santajabili cu astfel de metode. Insa, daca doresc sa inceapa un razboi de acest gen, cu plangeri penale, le atrag atentia ca au multi scheleti in dulap, iar cine sapa groapa altuia, va sfarsi in ea! Oricum, dupa finalizarea dosarului, care cu siguranta ne va fi favorabila, vom depune o plangere penala pentru denunt calomnios, pentru ca asta a fost singurul scop al acestei plangeri, care a fost depusa si facuta publica acum, in preajma alegerilor. Si daca tot vorbim de incompatibilitate, va invit sa identificati incompatibilii de pe lista PNL Turda, care au afaceri cu Primaria, direct sau prin rude! Le inteleg disperarea, pentru ca mai au putine zile in administratie si totul va iesi la suprafata, iar cetatenii vor afla toate neregulile care s-au facut!”, susține Adrian Nap, consilier local PMP, în legislatura 2016-2020.

Poziția proaspătului PMP-ist, Cristian George Felezeu, nu ne-a fost transmisă până la ora publicării acestui material, dar o vom aduce la cunoștința cititorilor noștri atunci când o vom primi.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh