28
Ma, Iun
30 New Articles

Anchetă
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziarul „Libertatea” a publicat un articol, sub semnătura trio-ului de ziariști de investigație Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan, despre Avram Gal, fostul candidat la primăria Câmpia Turzii, și cazul său de la DNA, dar și despre legătura dintre ziarul libertateaacesta și Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, de numele căruia se leagă, probabil, cel mai cunoscut caz de corupție din rândul managerilor de spitale din România.

„Gal era un apropiat al lui Secureanu și îi arătase “o legitimație SIE” , așa cum aveau să povestească sursele ziarului”, mai sună o afirmație incitantă a autorilor articolului de investigație, pe care îl puteți citi, integral, aici: „Filiera masonică. Omul trimis în judecată de DNA azi a mai fost, cu Secureanu, într-un dosar tot la DNA, care însă e netrimis în instanță de 8 ani”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh