29
Dum, Mai
45 New Articles

Anchetă
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În luna martie 2021, în dosarele de corupție instrumentate de D.N.A. au fost condamnați 53 de inculpați prin 37 hotărâri judecătorești definitive, iar între cei condamnați definitiv se află un președinte de consiliu județean, un președinte sindicat național, un ofițer de poliție, un șef birou APIA județean, doi consilieri județeni, etc.  dna

          Între infracțiunile săvârșite de cei 53  de inculpați condamnați figurează luarea de mită, dare de mită, cumpărarea de influență, traficul de influență, fraudarea  fondurilor europene, evaziunea fiscală.

          Pedepsele dispuse de judecători față de cei 53 de inculpați variază între 8 ani închisoare și 24.000 lei amendă penală.   

          Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro , secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”.

          Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

          În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

 

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh