19
Vi, Apr
20 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
  1. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș au dispus trimiterea în judecată, în stare libertate, a inculpatului

 

RAICA FLORIN ROBERTO, la data faptei ofițer de poliție în cadrul Poliției municipiului Reghin, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență.

 

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

 

În perioada primăvara – vara anului 2019, inculpatul Raica Florin Roberto, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins și primit, direct sau prin intermediari, sumele de 500 euro și 4.800 lei de la o persoană cercetată pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației (conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului).

În schimbul banilor, inculpatul ar fi promis că va interveni pe lângă funcționari din cadrul Institutului de Medicină Legală și că îi va determina să stabilească valori ale alcoolemiei sub limita legală. De asemenea, inculpatul ar mai fi promis și rezolvarea favorabilă a cauzei respective, scopul final fiind obținerea permisului de conducere într-un timp scurt.

 

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Mureș.

 

Precizăm că, inculpatul Raica Florin Roberto a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupție pentru săvârșirea unor infracțiuni similare (https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=10121 ).

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh