28
Joi, Mar
20 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Purtătorul de cuvânt al ISU a transmis doar atât: „DNA Cluj a efectuat activități de control ce vizează un angajat din cadrul unității noastre. Mai multe detalii vă rugăm să luați de la instituția abilitată, având în vedere că este vorba despre o anchetă în desfășurare. Mai multe detalii vă rugăm să luați de la instituția abilitată, având în vedere că este vorba despre o anchetă în desfășurare. Instituția noastră nu poate oferi informatii legate de identitatea unei persoane, sau alte detalii ce pot duce la identificarea ei, care este implicată într-o anchetă a DNA aflată în derulare”,  a informat ISU Cluj.

Iar informarea din partea DNAnu a întârziat, doar că este cam lapidară și... secretoasă: „Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

       Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și  asimilate celor de corupție, comise în perioada 2021-2022.

       În cursul zilei de 31 octombrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat percheziții în șase locații din care una reprezintă sediul unei instituții publice din municipiul Cluj, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale de pe raza județului Cluj.

       În cauză procurorii au beneficiat de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție.

       Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, ne informează BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE al Direcției Naționale Anticorupție.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh