27
Sam, Apr
1 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Abia după ce Ziar de Cluj a scris despre două fetițe violate de 12 ani și, respectiv 13 ani, poliția a informat publicul larg prin intermediul presei despre aceste fapte nu doar reprobabile, ci abominabile. „Procurorii clujeni au fost și ei șocați de cele întâmplate, și au cerut arestarea de urgență a celor doi bărbați”, scriu ziariștii clujeni, iar IPJ Cluj a comunicat următoarele:

 „În privința informațiilor apărute în spațiul public referitoare la două cazuri de agresiune sexuală asupra minorilor, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Având în vedere particularitățile cazurilor, în vederea protejării intereselor minorilor, nu au fost transmise date din oficiu pentru mediatizare, cercetările fiind efectuate sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În ambele cazuri au fost dispuse măsuri preventive, respectiv reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, cu vârste de 25 și 30 de ani, iar ulterior au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestora.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de viol și tentativă la infracțiunea de viol”.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh