20
Lun, Mai
7 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un bărbat de 40 de ani a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cazul a fost prezentat publicului de Inspectoratul de Poliție Județean la finalul lunii aprilie când anchetatorii informau:  

„La data de 30 aprilie a.c. în jurul orelor 01:30, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal.

 Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia.

 Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

 În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

 În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh