13
Sam, Aug
16 New Articles

Turdaleaks
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul de Administrație "fantomă" de la SC Salina Durgău Turda SA a încercat să-și țină ședința la sediul acestei firme deși membri acestui for nu au nici o calitate la respectiva firmă. În registrul Comerțului, repet pentru a nu știu câta oară, sunt trecuți ca membri ai CA de la respectiva societate Cristian Matei – președinte, iar membri Vasile Tot, Sorin Sabău, Istvan Szekely (demisionar) și Călin Felezeu. Acesta din urmă însă s-a prezentat la ședința de azi a CA prezidat de colega sa de partid Corina Făgădar.Thumbnail image

Membri acestui CA, nevalidați conform legii, pentru că au fost blocați de prefect iar cei de la Registrul Comerțului au trimis instanței cauza, au încercat să-și țină ședința azi de la ora 17.30 la sediul Salinei, într-o sală unde angajații acestei firme aveau un curs de comunicare cu un profesor universitar. După câteva momente jenante în care acești turdeni trimiși de coaliția PNL-PDL să preia frâiele SC TSD SA au intrat cu forța în incinta ștrandului Durgău, s-au decis să țină ședința în sala mare a Primăriei Turda. Martori oculari susțin că cea care dorește să ajungă director al SC Turda Salina Durgău SA, Simona Baciu, a împins-o pe angajata de la Salina aflată la serviciu, la intrarea in strand, pentru a i se permite să intre spunându-i acesteia: ”Vreți să îl sun pe domnul primar?

 

Probabil încearcă astfel să se legitimeze mai mult decât au reușit prin derularea actelor legale. Reprezentanții presei au solicitat să li se permită să ia parte la ședință însă, deși Călin Felezeu și chiar președinta Corina Făgădar au fost de acord cu "jumătate de gură", cel care s-a opus, luând decizia de a interzice prezența presei a fost Radu Crișan, administratorul public al Primăriei Turda, membru în Consiliul de Administrație care forțează preluarea conducerii Salinei, peste prevederile legii. La rândul său, consilierul județean Axente Husar a încercat să-i "adoarmă" pe reprezentanții presei susținând că s-au întrunit pentru a prelungi mandatul actualului director. De fapt, sursele noastre ne asigură că se dorește numirea ca director al SC Turda Salina Durgău SA a Simonei Baciu.

Chiar dacă acest Consiliu de Administrație ”fantomă” va numi ca director pe SImona Baciu, cum va putea prelua aceasta funcția dacă nu este menționată la Registrul Comerțului? Este de necrezut ce se întâmplă de câteva luni în încercarea disperată de a prelua puterea la SC TSD SA.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh