13
Sam, Aug
16 New Articles

Turdaleaks
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageÎn lupta cu "gașca" de "specialiști" care susțin că peștii din Arieș au murit, în dimineața zilei de 31 mai înecați, am intrat în posesia unui buletin de analiza apei din râul Arieș, efectuată de un laborator specializat care confirmă cele susținute de noi. Bineînțeles că datele intrate în posesia noastră dovedesc faptul că raportul întocmit de cei de la Apele Române este o inducere în eroare a opiniei publice, probabil în încercarea de a apăra "peștii mari" care se ascund în spatele minelor de cupru de la Roșia Poieni.

Unde mai puneți că acelora li s-a raliat și onor directorul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi "Potaissa" Turda, Marius Mașca, același om care ar fi trebuit să dea în judecată CupruMin Deva pentru paguba produsă, recte mortalitatea piscicolă din râul Arieș. Acesta se pare că, fără să se consulte cu pescarii din asociație – care mi s-au plâns mie de enormitatea raportului de la Apele Române – merge pe mâna acestora din urmă afirmând că peștii s-au înecat în ape tulburi... Până unde se întind cei care apără pe adevărații vinovați și de ce?

Amănunte în curând, pe www.turdainfo.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh