18
Joi, Apr
20 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inevitabilul s-a produs. Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a explodat în zona străzii Margaretelor, locuită în majoritate de cetățeni rromi.politia turda coronavirus

Numai ieri, la Spitalul municipal Turda, au fost confirmați pozitiv cu Covid-19 nu mai puțin de 10 turdeni de pe strada Margaretelor. Un al 11-lea caz este tot din Turda dar nu de pe strada Margaretelor, internat cu colecistită și Covid-19 și se caută găsirea unor soluții pentru a putea fi operat.

Revenind la focarul de pe strada Margaretelor, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, ne-a declarat despre situația creată: „Se tratează că orice focar, se izolează contacții direcți, se testează cei simptomatici și se izolează zona, așa cum am procedat și până acum. Nu au cum stabilească o sursa de proveniență anchetele epidemiologice, care de altfel nu sunt publice. Avem transmitere comunitară extinsă, deci virusul poate fi luat de oriunde”, ne-a declarat prefectul.

Dacă au fost confirmate 10 cazuri, cu siguranță că vor fi descoperite și altele, pe măsură ce apar simptomele care să permită testarea, conform protocolului stabilit de Ministerul Sănătății.

Vestea că există un focar de coronavirus s-a răspândit în cartier iar strada Margaretelor, altă dată plină de oameni, pare acum pustie, oamenii încercând probabil, pe cât posibil, să se ferească de temutul virus în existența căruia, mulți dintre ei, nici nu credeau până acum. Iar asta se pare că i-a costat!

Turda INFO a anunțat existența inițial a două cazuri. Citește aici: Coronavirusul s-a întors pe strada Margaretelor! Un pozitiv a refuzat internarea

O să revenim cu informații noi despre acest focar pe măsură ce o să le obținem. Așa că, stați cu ochii pe Turda INFO!

 

Foto: ARHIVA TURDA INFO

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh