31
Vi, Mar
23 New Articles

Turdaleaks
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O casieră de la magazinul DEDEMAN din Turda a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Cei de acolo susțin că este un caz singular și că activitatea se poate desfășura, în continuare, fără probleme:dedeman coronavirus

1 Referitor la solicitarea dumneavoastră, vă informez că o colegă din magazinul Dedeman Turda a fost testată pozitiv pentru COVID-19. În acest moment, starea sa este bună. A avut simptome relativ ușoare precum febră, stare de slăbiciune și tuse seacă. Precizăm că nu s-a mai prezentat la serviciu de când au apărut primele simptome. Colegii cu care a intrat în contact nu manifestă nici un fel de simptom, însă sunt izolați la domiciliu pentru perioada de 14 zile care se impune.

Mai mult, nu permitem niciunui angajat care prezintă simptome specifice noului coronavirus să vină la serviciu, iar celor prezenți le măsurăm temperatura la fiecare intrare în tură. 

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare în contextul de față, în colaborare cu autoritățile responsabile.

Scopul nostru principal este cel de a oferi o experiență sigură în magazinele Dedeman. Prin urmare vă asigurăm de preocuparea noastră permanentă pentru menținerea igienei și siguranței în magazine atât pentru clienți, cât și pentru colegii noștri. Dezinfectăm periodic toate suprafețele, luăm temperatura atât la angajați, cât și la vizitatori, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta magazinului. Mai mult, prin intermediul stației de radio din magazine insistăm asupra păstrării distanței de minimum 2 metri față de celelalte persoane din magazin. 

Toate măsurile de siguranță și prevenție luate în magazinele Dedeman sunt detaliate aici:

https://www.dedeman.ro/ro/masuri-protectie-coronavirus.html”, ne-a transmis conducerea DEDEMAN care, însă, a uitat să precizeze că, de fapt, angajații magazinului de la Turda nu au fost anunțați despre apariția cazului de Covid-19 la una dintre colegele lor, nici nu li s-a transmis ceva, anume, referitor la situația creată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh