29
Vi, Mar
17 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Medicul Ovidiu Stănilă, managerul Spitalului Municipal Turda este confirmat cu Covid-19. Fiind asimptomatic,el s-a autoizolat la domiciliu. Deși sursele noastre ne-au confirmat informația, conducerea spitalului turdean nu a emis nici un comunicat oficial. spital turda

Sursele noastre spun că și alți angajați ai spitalului ar fi fost confirmați pozitiv, însă așteptăm o confirmare oficială pentru această informație.

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a confirmat, indirect, faptul că conducerea Spitalului Municipal Turda a fost confirmată pozitiv la testarea pentru coronavirus: „Măsurile sunt aceleași peste tot, indiferent cine e confirmat și la ce nivel. Se va testa personalul medical, se izolează contactii și se dezinfectează spatiile. Activitatea merge mai departe în condițiile date”, a dat asigurări prefectul.

Este de remarcat modul ales de conducerea spitalului de a se confrunta cu acest eveniment neplăcut comparativ cu prefectul județului care, când a fost confirmat cu Covid-19 a făcut public imediat acest lucru. La fel a procedat și primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care, ca și prefectul a fost testat pozitiv împreună cu soția și fiica sa.

Așteptăm o poziție oficială a Spitalului Municipal Turda, care să lămurească pacienții despre situația exactă de la această instituție sanitară, unde merg să se trateze, săptămânal, sute de persoane du diferite afecțiuni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh