29
Vi, Sep
25 New Articles

Turdaleaks
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Femeia a cărui caz a fost mediatizat zilele trecute după ce fiica sa a dezvăluit că pacienta Spitalului municipal Turda a fost legată de patul de la secția Anestezie Terapie Intensivă și-a încheiat socotelile cu lumea aceasta. Doina Sas a decedat pe patul de spital duminică noaptea.
Și în legătură cu decesul mamei sale, Sas Eva se plânge de comportamentul celor de la Spitalul municipal Turda. Ca și cum nu ajungea scandalul dezlănțuit săptămâna trecută, conform Evei Sas, aparținătorii femeii au fost anunțați de moartea acesteia abia a doua zi dimineață, deși decesul fusese consemnat în seara zilei de duminică, în jurul orei 22.

Avocatul angajat de Spitalul Municipal Turda nu a putut furniza azi nici un fel de informație referitoare la cele stabilite de conducerea instituției în cazul femeii legate de pat, prezentat pe larg în ultimul număr al publicației noastre. Contactat telefonic, avocatul Mihai Giurgea a declarat că abia mâine ar putea să facă publice rezultatele cercetării inițiate după ce Sas Eva, fiica femeii în cauză, a depus plângere împotriva Spitalului Municipal Turda. Avocatul instituției sanitare declarase încă de la finalul săptămânii trecute că în 22 februarie 2012 cazul va fi cercetat de cei abilitați.
Să sperăm că mâine cei de la Spitalul municipal Turda vor manifesta deschiderea necesară și vor da explicații referitoare la cele întâmplate.
Doina Sas va fi înmormântată mâine la ora 13 la Capela ortodoxă din cartierul Oprișani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh