20
Sam, Iul
3 New Articles

Covid-19 și Vaccinare
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Un anunț al direcției de Asistență Socială Turda dă informații despre unicul centru de vaccinare activ la Turda.
„Direcția de Asistență Socială Turda vă informează că incepând cu data de 29.09.2021 Centrul de vaccinare din incinta sălii de sport a Colegiului National Mihai Viteazu din mun. Turda, funcționează după următorul program:centrul de vaccinare johnson&johnson
Luni-Duminică între orele 08.00-20.00.
Pentru informații puteți apela la numărul de telefon: 0720.534.615
LA ACEST NUMĂR DE TELEFON NU SE FAC PROGRAMĂRI!!!!!!
De asemenea aducem la cunostinta persoanelor nedeplasabile care doresc sa se vaccineze cu doza 1, 2 sau 3, ca o pot face prin intermediul echipei mobile existente la nivel de UAT Turda.
In acest sens doritorii sunt rugati sa ne contacteze la nr. de telefon 0264.317.137 , pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau www.asistentasocialaturda.ro,in vederea programarii, fiind contactati ulterior pentru comunicarea zilei si orei vaccinarii.”
Turdenii, și nu numai, trebuie să știe că la centrul de vaccinare de la CNMV Turda sunt disponibile vaccinurile companiilor Johnson&Johnson, Pfizer și Moderna, pentru prima doză, și doar a ultimelor două pentru dozele a doua și a treia.
Pin It