19
Vi, Apr
20 New Articles

Opinie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un articol denigrator la adresa handbaliștilor și staff-ului echipei Potaissa Turda, semnat de Remus Dinu, reporter al Gazetei Sporturilor, umbrește bucuria suporterilor turdeni după ce echipa favoriților a învins, în deplasare Steaua București. Cu infirmeria plină, echipa de pe Arieș a surclasat Steaua București cu scorul de 31-29, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal, egalând-o în clasament pe campioana ultimelor trei ediții, Dinamo București, pe poziția secundă a clasamentului, după ce echipa pregătită de Horațiu Gal a condus și la pauză, 15-14.

După meci, reporterul GSP a publicat articolul intitulat „FOTO Așa se celebrează o victorie cu Steaua? Țigări în cerc și shaorma pe ascuns în parcare” , cu evidentă intenție de denigrare a echipei transilvane, pe baza a 4 poze care nu arată nimic ieșit din comun. Poate cei de la Steaua, cu un buget mult superior celor de la Potaissa Turda, nu mănâncă shaorma, ci vită în sânge, gătită medium rare, la unul din restaurantele de lux de care capitala e plină. Să faci un articol doar pentru a arăta căUnul dintre handbaliști, același care aștepta la coadă la țigări, și-a cumpărat o shaorma, pe care a ales să o mănânce solitar, în parcare” sau „Câțiva handbaliști, alături de oameni din staff, au fost văzuți pentru prima oară într-un spațiu rezervat fumătorilor”, mi se pare o mizerie pe care eu, ca jurnalist local cu douăzeci de ani vechime, o cataloghez drept demnă de presa făcută de cei de la Charlie Hebdo.

Păcat, mă număr printre cei care citesc Gazeta Sporturilor de câteva ori pe zi, dar nu pot fi de acord cu un astfel de articol, care nu spune și nu dovedește nimic demn de interes. În poze nu se vede nimeni fumând. Și chiar dacă ar fuma, care este problema?

„Ulterior, doi dintre aceștia au intrat în incinta complexului pentru a-și cumpăra câteva pachete de țigări”, mai spune ziaristul bucureștean al cărui articol la care facem referire poate fi citit, integral, la adresa:

https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/foto-asa-se-celebreaza-o-victorie-cu-steaua-tigari-in-cerc-si-shaorma-pe-ascuns-in-parcare-552214.html

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh