19
Vi, Apr
20 New Articles

Opinie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dincolo de festivismele mai mult sau mai puțin obligatorii din România, astăzi este o zi numai bună pentru fiecare dintre noi să ne oprim măcar pentru câteva minute și să medităm la semnificația acestei zile eroi turdaspeciale, exponat de puterea trei a unor evenimente cruciale pentru români și nu numai.

Este momentul când fiecare dintre noi ar trebui să ne rugăm câteva clipe pentru sufletele moșilor și strămoșilor noștri, care au hrănit pământul Europei cu sângele lor pentru a asigura generațiilor viitoare identitatea de neam și de țară, zestrea teritorială și posibilitatea unui viitor tot mai luminos, la îndemâna noastră. Au căzut cu sutele de mii, au suferit dureri și frică, ba chiar și chinuri.

Ei merită toată recunoștința noastră. De aceea mi-am permis să vă aduc aminte cât de importanți sunt eroii noștri pentru noi, iar dragostea noastră îi va încălzi, acolo unde sunt, ca o lumânare eterică aprinsă din focul sacru. Iar ei vor ști că nu au dat greș. Sacrificiul lor nu va fi fost în van!

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh