26
Vi, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În anul 2014, Da Vinci a început ca o mișcare măruntă a tinerilor, pentru tineri, toți determinați de o pasiune comună pentru dezbaterile academice și o dorință împărtășită de dezvoltare.  În anii ce au trecut, dimensiunea mișcării a continuat să crească și, odată cu ea, tinerii au demonstrat că sunt tot mai capabili să își asume responsabilități și tot mai demni de a culege meritele. 

Proiectele educaționale și-au sporit din dimensiune și frecvență, dar toate au fost gestionate în continuare de tineri, sub îndrumarea și cu ajutorul Consiliului Director și a Board-ului de Directori formate din Leonardo Mărincean, Sergiu Tritean, Ovidiu Damian, Adriana Savu, Horia Roman-Crișan, Denisa Moisă și Alexia Știrb. De-a lungul ultimului an însă, aceștia din urmă au gândit restructurări și metode de consolidare ale modului în care asociația funcționează pentru a întregi autonomia Grupurilor alcătuite din tineri. Toate i-au adus în momentul prezent, în care Consiliul și Board-ul se retrag din gestionarea activității grupurilor Da Vinci, oferind tinerilor un context în care, având acces la resursele potrivite și autonomia necesară, își pot transforma viziunea civilă în realitate asumându-și meritele depline pentru munca depusă.

Așadar, de acum și până la următoarele alegeri, suntem mândri să anunțăm noii Președinți ai Grupurilor Da Vinci: în Turda, Timea Piper, iar în Câmpia Turzii, Rareș Lișcan, ambii elevi în clasa a XI-a. 

Cei doi au fost aleși, nu cu mult timp în urmă, în mod democratic de către un plen de parteneri ai Grupurilor Da Vinci în funcția de Secretar General corespunzătoare comunității proprii. Aceștia au demonstrat, în fața DaVincerilor care i-au ales că au aptitudinile, determinarea și curajul necesar pentru a coordona cele două Birouri Executive.  Acum, sunt pregătiți pentru a fi împuterniciți cu întreaga gestiune a proiectelor ce vor avea loc în acest an. 

Urmăriți activitatea Grupurilor pentru a vedea mai multe despre tineri și ce lucruri cu adevărat extraordinare le stau în putere!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh