29
Vi, Sep
25 New Articles

Film, muzică, divertisment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentădin Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”. 

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.rolennykravitz.emagic.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara. Preturile variaza de la 144 la 490 lei + taxe. Foloseste parola emagic2019 la cumparare ca sa ai acces la bilete :)

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibrationce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România. 

 

Pin It