20
Sam, Iul
3 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De Dragobete, clujenii se bucura de un concert de exceptie: Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna si Romeo Dediu vin in orasul tau cu un show ca o afis-concert-holograf-dragobete-clujdeclaratie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani intre Holograf si public.

Spectacolul are loc la Casa de Cultura a Studentilor pe 24 februarie de la ora 19.30 si face parte dintr-un turneu national exceptional; pretul biletelor incepe de la 79 lei.

Trupa rock cu cele mai cantate piese de dragoste din Romania se reintoarce pe unele dintre cele mai frumoase scene din tara cu un spectacol emotionant despre viata, iubire, prietenie – doua ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecarui roman, doua ore de emotii cat o excursie prin viata fiecarui spectator.

Cum cei 5 holografi vor concerta in perioada sarbatorilor indragostitilor (14-24 februarie), dar si in prima parte a lunii martie cand este celebrata feminitatea si gratia feminina, spectacolele din turneul National Holograf 2019 sunt cele mai potrivite cadouri pentru o seara emotionanta in cuplu.

”Suntem onorati ca te-am insotit prin viata la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi sa ne reintoarcem in turneu in orasele in care am construit amintiri pentru o viata intreaga si sa-ti oferim posibilitatea unui cadou plin de emotii pentru persoana draga de langa tine”, spun baietii de la Holograf.

Turneul National Holograf 2019 include Iasi (14 februarie), Buzau (15 februarie), Timisoara (21 februarie), Oradea (23 februarie), Cluj (24 Februarie), Deva (25 februarie), Galati (28 februarie), Constanta (1 martie), Ploiesti (2 martie), Piatra Neamt (7 martie), Brasov (8 martie), Craiova (10 martie), cu o escala in Bucuresti la Sala Palatului pe 5 martie.

Bilete pe iabilet.ro si la casa de bilete a salii de spectacol.

Pin It