19
Vi, Apr
20 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu un respect profund pentru publicul lor, baietii de la Directia 5 continua traditia de a merge in orasele in care sunt baze mari de fani pentru a prezenta live piesele unui nou album.afis directia 5 cluj napoca

In mai putin de doua saptamani, din 9 februarie, Directia 5 porneste intr-un turneu de promovare al noului album ”In Culori” cu concerte in 14 orase care acopera intreaga tara.

Pe 7 martie, la ora 19.30 Directia 5 ajunge la Casa de Cultura a Studentilor cu showul care prezinta noul lor album. Biletele incep de la  70 ron.

  Albumul ”In Culori” a fost prezentat pentru prima data in noiembrie anul trecut, intr-un spectacol eveniment la Teatrul National, iar acum show-ul merge cu toate piesele noi, dar si multe dintre super hiturile Directia 5 in orasele unde sunt cei mai mari fani ai trupei.

Marian Ionescu si colegii sai promit sa va coloreze cel putin o seara din acest sfarsit de iarna si inceput de primavara si cu marile hit-uri Directia 5 “Iti multumesc”, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, „Ce mai faci“, „Forever Love“ si sa va ofere cadrul pentru o seara romantica alaturi de persoana cea mai draga voua.

Noul Turneu Directia 5 debuteaza pe 9 februarie la Ploiesti si continua dupa urmatorul program: Buzau – 10 februarie, Oravita – 13 februarie, Timisoara - 14 februarie, Deva - 15 februarie, Iasi - 24 februarie, Focsani - 25 februarie, Bacau - 1 Martie, Suceava - 2 martie, Baia Mare - 4 martie, Cluj Napoca - 7 Martie, Oradea - 8 martie, Tg Mures -22 Martie. 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si la casele de bilete a salii de spectacol.

Pin It