16
Ma, Apr
13 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

,,RAMON”, COMEDIA PRODUSĂ  DE PAVEL BARTOȘ ȘI JESUS DEL CERRO ȘI-A LANSAT TRAILERUL

 

Premiera filmului - 3 februarie 2023, în cinematografele din România

Lansarea online a trailerului - 3 decembrie 2022

 

 

 

,,RAMON”. Cea mai bună comedie a anului 2023! Probabil!

 

Lungmetrajul produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro și-a lansat trailerul marți, 29 noiembrie, printr-un eveniment organizat la Football Museum Bucharest, unul dintre cele mai recente și atractive obiective turistice din capitală. Peste 150 de invitați s-au bucurat, împreună cu echipa filmului și cu actorii din distribuție, de un preview a ceea ce urmează: lansarea în cinematografe a unei comedii spumoase, pe 3 februarie, 2023.

 

Lansarea online a trailerului - 3 decembrie 2022.

 

Mă bucur foarte tare că am avut alături de mine atât de mulți oameni dragi și tare faini, dar cel mai tare mă bucură faptul că le-am putut crea o experiență, cred eu, unică, prin difuzarea trailerului, profitând bineînțeles de tehnologia și dotările formidabile pe care acest loc le are. Am făcut din această ocazie un adevărat spectacol. Aș îndrăzni să spun o experiență 360 grade. Am convingerea și speranța că a noastră comedie RAMON va fi un film foarte apreciat de public și că îi va bucura foarte tare pe oameni. Tocmai de aceea aștept cu mare nerăbdare lansarea lui în cinematografe, din 3  februarie!” - Pavel Bartoș.

 

După succesul filmelor ,,Miami Bici”, ,,Hawaii” și ,,Ho Ho Ho”, regizorul Jesus del Cerro și-a pus amprenta asupra unei noi comedii de excepție, ,,RAMON”. Jesus este încântat de colaborarea cu întreaga echipă și de rezultatul final, care va putea fi urmărit din 3 februarie 2023.

 

Marți am avut parte de o seară extrem de specială, pentru că, în sfârșit, după atâtea luni de muncă, am putut vedea și simți reacțiile publicului. A fost fantastic să-i vedem cum râd, cum se emoționează și se bucură de trailer și de toată experiența creată. A fost o seară specială, alături de prieteni și de echipa tehnică și artistică a filmului. A fost magic!” -  Jesus del Cerro.

 

Invitații au avut parte marți seară de experiențe inedite și au interacționat cu cele mai noi tehnologii: trailerul fost urmărit într-o cameră media, pe 5 ecrane simultan. Toți cei prezenți la eveniment l-au regăsit pe Ramon și în alte atracții și activări create special în cadrul Muzeului Fotbalului. Toate acestea au contribuit la realizarea unui eveniment inedit care a crescut și mai mult interesul și a sporit nerăbdarea în perspectiva premierei din 3 februarie 2023.

 

Despre comedia ,,RAMON”

 

Povestea filmului este una plină de peripeții și mult umor, care are în prim plan personajul Ramon, un om simplu și bun,  care este pus în situații excepționale, la care el nu știe cum să reacționeze, astfel că umorul și imprevizibilul care se nasc din astfel de situații, poartă spectatorii printr-un carusel de stări și evenimente, care mai de care mai haioase și spectaculoase, finalul fiind unul neașteptat.

 

Din distribuție fac parte: Pavel Bartos, Smiley , Andreea Vasile, Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Andreea Esca, Selly, Carmen Tănase , Ionuț Rusu , Teona Stavarachi, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga, Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu și mulți alți actori de excepție.

 

 

RAMON este un film produs de Comic Entertainment si Studio Indie.

 

Sponsori

AQUA Carpatica , Domeniile Sâmburești , TAZZ si Good Routine by SECOM.

 

Pin It