27
Sam, Apr
1 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu rata ultima șansă de a te înscrie la Spectacolul Tinerilor Arieșeni! STAR este o oportunitate unică pentru toți cei pasionați de muzică și dans și cei care au orice fel de talent aparte pentru a demonstra ce pot face în fața întregii comunități.

 Indiferent dacă ești cântăreț, dansator, faci parte dintr-un club sau o formație sau ai un talent deosebit te invităm să te înscrii și să arăți întregii comunități ce poți face! Participarea la STAR va fi o experiență inedită, prin care, arătându-ți abilitățile în fața comunității, te vei putea face cunoscut și vei avea o experiență memorabilă.

 Înscrie-te până în data de 3 septembrie și astfel, vei avea ocazia să fii apreciat pentru abilitățile tale artistice remarcabile. Accesează următorul link pentru a te înscrie: https://forms.gle/6BVUXH83N9kqLjR86

 Dacă ai orice fel de întrebări sau dorești detalii suplimentare, nu ezita să o contactezi pe Elizabeth Kiraly, Responsabilul de Audiții, la numărul de telefon: 0768 534 343.

 Asociația Civic Arieș este o organizație care contribuie activ la dezvoltarea infrastructurii organizatorice și civice a Comunității Urbane Arieș prin multitudinea de întâlniri comunitare cu celelalte ONG-uri din zonă și colaborări cu diverse instituții, dar și prin diferite proiecte pe care le organizează.

 Pentru a rămâne la curent și a afla cele mai recente informații despre concurs, urmărește pagina de Facebook: Civic Turda și pagina de Instagram @asociatiacivicaries.

 Proiectul STAR este cofinanțat de către Consiliul Județean Cluj.

Pin It