27
Sam, Apr
1 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

București, 15 septembrie – În săptămâna în care și-a sărbătorit ziua de naștere, Mircea Bravo vine cu un cadou către publicul din România iubitor de cinema; și anume, lansarea trailer-ului Nuntă pe bani.

Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan promite o stare de bine de 90 de minute la cinema pentru întreaga familie, începând cu data de 10 octombrie.

Despre apariția trailer-ului, Mircea Bravo spune:

“În sfârșit putem arăta secvențe din munca noastră de acum un an. Nuntă pe bani a fost filmat în 23 de zile, cu pre-producție de câteva luni, dar post-producția este un proces de durată, mai ales că ne mai sucim în alegerea cadrelor potrivite, trebuie găsită muzica perfectă, iar în cazul nostru a fost compusă special pentru film. Și ne bucurăm că ne ținem de planul nostru inițial, acela de a filma și lansa un lungmetraj pe an”.

Aici trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8zSrv8bYqtM

Alături de Mircea Bravo, Nuntă pe bani îi are în distribuție pe o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

Nuntă pe bani este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.

Biletele au fost puse deja în vânzare pentru cinematografele din toată țara, click aici https://bravofilms.ro/cumpara-bilete/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi informații, vă invităm să urmăriți paginile noastre de socializare:

Instagram: https://www.instagram.com/nuntapebani_filmul/

Facebook: https://www.facebook.com/nuntapebanifilmul

 

Pin It