27
Sam, Apr
1 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe 10 octombrie au avut primele proiecții în avanpremieră la cinema ale filmului Nuntă pe bani, cel de-al doilea lungmetraj marca Bravo Films, iar publicul a reacționat într-un mod pozitiv la apariția comediei prin numărul mare de bilete cumpărate în presales.

Aproximativ 38.000 de bilete au fost vândute în zilele de dinainte de premiera filmului Nuntă pe bani în cinematografele din țară.

“Mulțumim că ne susțineți și că ne onorați cu prezența în sălilele de cinema. Suntem recunoscători pentru comunitatea noastră care ne este mereu alături și ne sprijină și în această călătorie cinematografică. Noi am promis că facem un film pe an, iar biletele vândute ne demonstrează că am luat decizia bună făcând asta”, spune Mircea Bravo.

În prezent, Mircea Bravo, regizorul Cristian Ilisuan și o parte din cast-ul filmului se află în plin turneu de promovare prin țară.

Aici lista cu evenimentele unde vor ajunge actorii și regizorul Cristian Ilisuan: https://www.facebook.com/nuntapebanifilmul/events

Alături de Mircea Bravo, Nuntă pe bani îi are în distribuție pe o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar și apariții speciale din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

Nuntă pe bani este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

Aici trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8zSrv8bYqtM

Pin It