27
Sam, Apr
1 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
 
București, 2 februarie 2024 – Nuntă pe bani, cel de-al doilea lungmetraj de comedie de la Bravo Films, lansat toamna trecută în cinematografe, este disponibil în România pe platforma de streaming NETFLIX începând cu 7 februarie. Filmul s-a clasat în 2023 pe locul 2 ca numar de spectatori înregistrați pentru o producție autohtonă (371.698) și este în acest moment pe a 6-a poziție în topul filmelor realizate după Revoluție, atât ca număr de spectatori, cât și ca încasări.

Nuntă pe bani îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil. Regia lungmetrajului de comedie este semnată de regizorul Cristian Ilișuan.

 “Suntem foarte încântați să vă dăm vestea că filmul Nuntă pe bani este disponibil pe Netflix în România din 7 februarie. Filmul a fost făcut pentru spectatori, așa că orice ocazie de a-l arăta este o mare bucurie. Vom reveni foarte curând cu vești și pentru cei din diaspora care ne urmăresc.” – a declarat Mircea.

 

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc la Cluj. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.

Distribuitorul filmului este compania Bravo Films.

Pin It