17
Mie, Apr
12 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pasta cu fasole este un preparat taranesc difuzat pe tot teritoriul Italiei. Fiecare regiune are varianta sa si fiecare familie considera ca detine reteta autentica. Se face cu fasole alba, neagra sau pestrita, cu şorici sau prosciutto, cu coaja de parmezan sau fara, cu pasta de tomate sau rosii proaspete, cu paste cu ou sau paste din grau dur. Indiferent de reteta aleasa, preparatul este delicios. Inevitabil am si eu varianta mea de supa. Unde-i provocare, hop si eu! 

 

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh