05
Sam, Oct
4 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Pieptul de rata cu portocale este un preparat clasic, foarte usor de executat, chiar si de către începători. In origine acest preparat apartine bucatariei florentine (Toscana-Italia), si a luat nastere din necesitatea de a conserva carnea in suc de citrice. Exportat in Franta de catre Caterina de Medici a devenit cu timpul o celebra specialitate […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh