16
Ma, Apr
13 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

INGREDIENTE: 1 ceașcă cu cafea 3 pliculețe cafea ness  5 gălbenușuri  80 gr zahăr 100 gr mascarpone  350 ml friscă îndulcita 50 gr ciocolată amăruie piscoturi de șampanie (mie mi-au incaput 9 bucăți) boabe de cafea pentru decor MOD DE PREPARARE: Bateti gălbenușurile cu zahărul până devin o cremă. Bateti frișca până se întărește. Dizolvați […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh