25
Joi, Apr
3 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

INGREDIENTE: 2 discuri de aluat foietaj refrigerat 250 gr branza ricotta 150 gr branza mozzarella 150 gr branza Gruyere sau Emmentaler 2-3 linguri branza Grana Padano rasa 2 oua sare si piper pentru uns: 1 tarta cu branzeturigalbenus + 1 lingura de lapte sau smantana MOD DE PREPARARE: Scurgeti ricotta intr-o strecuratoare. Taiati mozzarella si cascavalul Gruyere […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh