20
Sam, Iul
3 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul campaniei europene Good Food Good Farming Slow Food Turda organizează prima ediție a unui șir de târguri, ce vor fi organizate lunar în curtea Centrului Gastronomic, cu scopul de a aduce împreună producători și consumatori. targ turda

Vinurile ISSA produse de Crama la Salina, uleiurile presate la rece de la Elixir, produsele apicole ale familiei Képes, legumele, dulcețurile, murăturile produse la Grindeni de către familia Chiorean sau balmoș la ceaun și langoși cu brânză sunt doar o parte din oferta noastră pentru această zi. 

Pentru a întregi acest eveniment îi vom avea ca oaspeți pe micuții de la ansamblul Fiii Moților precum și tinerii dansatori de la Ansamblul Folcloric Datina Turdeană, coordonați de domnul Cuc. În același timp vor fi alături de noi și domnul Ovidiu Todea, colecționar de obiecte arhaice care împreună cu păstrătoare ale tradițiilor vor organiza o șezătoare și vor prezenta port popular. 

Vă așteptăm cu drag în curtea noastră cu intrare din spatele pieței, pe str. Gheorghe Lazăr nr 8.

 

 

Program finantat de UE 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh