20
Sam, Iul
3 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Colegul nostru, Ioan Arion, a plecat pentru totdeauna. De azi, sportul și jurnalismul turdean sunt mult mai sărace, după ce inimosul cronicar, comentator dar și oficial sportiv a pierdut lupta cu boala.ioan arion

Eforturile medicilor și generozitatea donatorilor la care s-a apelat în ultimele zile nu l-au mai putut ajuta.

Internat la Spitalul Clinic Municipal (Clujana) din Cluj-Napoca, și-a petrecut ultimele zile inconștient, la secția de Anestezie Terapie Intensivă, până când personalul medical nu l-am ai putut ajuta cu nimic, iar azi i-a fost declarat decesul.

Nu pot decât să fiu foarte trist, am pierdut un coleg alături de care am muncit la mai multe publicații turdene, ani și ani. Despre oricare dintre redacții ar fi vorba, spiritul său activ și vesel, le-a luminat din plin cu personalitatea sa directă și optimistă.

Tristețea ne este cu atât mai mare, cu cât despărțirea de Ioan Arion s-a produs prea rapid. La doar câteva zile după ce vorbisem la telefon, în același stil de glumă și tachinare între doi microbiști care se cunosc de peste 20 de ani, am aflat, surprins, că este în stare gravă, la Spitalul Clujana, la ATI.

Azi vărsăm la propriu lacrimi de regret, că nu o să îl mai vedem, că nu o să mai schimbăm informații sau nu o să ne mai tachinăm.

Ai să ne lipsești, Ioane! Dumnezeu să aibă în pază sufletul tău!

Condoleanțe sincere, familiei îndurerate!

 

 

 © FOTO: Simion Sebastian Tătaru / www.ActionFoto.ro

--------------Citește și: 

Apel umanitar pentru colegul nostru, Ioan Arion

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh