19
Vi, Apr
20 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Decernarea Premiilor Superscrieri, ediția a zecea, se va transmite anul acesta live, din clubul Expirat, astăzi, 19 aprilie, de la ora 19:00 și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Fundației Friends For Friends:superscrieri facebook.com/FundatiaFriendsForFriends, organizatorul proiectului și pe facebook.com/europafmromania.

Singurele premii de anvergură pentru presa din România prezintă o mostră a celui mai bun jurnalism al anului 2020: 39 de materiale (presă scrisă, podcast, video și foto) au fost selectate dintre înscrieri de un juriu format din 17 specialiști din media și sunt nominalizate la cele șase categorii de concurs: Portret, Reportaj, Investigație, Opinie, TV&video-jurnalism, Fotojurnalism. 

În afara categoriilor de concurs, se vor acorda două premii speciale de susținere pentru noile generații de autori - Acti-vloggerul anului și Generația2020 - precum și nouă premii onorifice: Redacția anului, Presă locală, Editorul anului, Carte de non-ficțiune, Audio/Podcastul anului, Watchdog-câinele de pază al democrației, Premiere în presa cotidiană, International impact și Revoluția Cititorului.

Transmisia live va fi prezentată de jurnalistul Tudor Mușat și se va desfășura respectând toate măsurile de siguranță, cu testarea tuturor participanților susținută de Medlife.

Juriul acestei ediții a fost format din: Paul Radu – președinte juriu, Alice Iacobescu, Cătălin Striblea, Dan Duca, Emilia Șercan, Florin Negruțiu, Irina Păcurariu, Ioana Cîrlig, Ioana Moldovan, Marko Risovic, Marius Comper, Mona Dîrțu, Mihai Ghiduc, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Robert Schwartz, Vlad Stoicescu și Vlad Petreanu ca jurat special pentru premiul de vlogging.

Nominalizările Superscrieri: https://ffff.ro/noutati/premiile-superscrieri/nominalizarile-premiilor-superscrieri-10-voteaza-materialul-preferat/

 

Susținători: FAN Courier și Kaufland, parteneri de creștere, investesc în extinderea proiectului; BRD-Groupe Société Générale – susținător Superscrierea Anului; sponsori de categorie și susținători de bază ai premiilor: ENEL, Medlife, Think Digital, Bitdefender, AZARIA Food; inițiator FFFF: Friends\TBWA.

Eveniment recomandat de Europa FM. Susținători media: Pagina de Media, IQads.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh