26
Vi, Apr
2 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Este vorba de transparență, de comunicare, de respect față de pacienți:
„Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a susținut astăzi, 4 februarie 2022, o conferință de presă. Alături de managerul spitalului, Prof.dr. Claudia Gherman, în fața presei locale au stat membrii Comitetului Director, Prof.dr. Simona Nicoară, Director medical, Ec. Delia Dragomir, Director financiar-contabil și As. med pr. lic. Eva Kis, Director de Îngrijiri.
 Întâlnirea cu jurnaliștii a fost o bună ocazie de a prezenta un scurt bilanț al activităților desfășurate de spital în anul 2021, cu accent pe serviciile medicale oferite pacienților, aportul important la gestionarea pandemiei la nivel local și regional, parametrii economico-financiari în care s-a înscris activitatea spitalului și proiectele de investiții derulate.
 Managerul spitalului a făcut un scurt bilanț al primului an de mandat, transmițând presei un mesaj foarte clar că fiecare angajat, medic, personal mediu sanitar, auxiliar sau TESA și-a adus pe deplin aportul la realizările spitalului, într-o perioada de grea încercări pentru sistemul medical.
 Ultima parte a întâlnirii cu presa a fost dedicată întrebărilor adresate de către jurnaliști. Conducerea spitalului a încercat să ofere răspunsuri, pe domenii de competență, invitând presa la un dialog permanent, în beneficiul cetățenilor, potențiali beneficiari de servicii medicale”, postează Spitalul Clinic de Urgență Cluj-Napoca, o instituție sanitară atât de mare încât spitalele din Turda și Câmpia Turzii pot părea mici secții ale acestuia.
Cu toate acestea, s-a găsit timp pentru o întâlnire cu presa, pentru comunicarea cu cetățenii, în general, cu pacienții în special. Nu e mare lucru, trebuie să existe doar puțină deschidere și bunăvoință. Altfel instituțiile spitalicești dar și toate celelelalte instituții de stat par turnuri de fildeș în care s-au cocoțat vremelnic unii care au uitat de mult de unde au plecat. Poate nu ar fi rău să își amintească!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh