21
Vi, Iun
3 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Profesorul clujean condamnat în China, a fost eliberat după ispășirea pedepsei. El mulțumește tuturor care au scris despre cazul său, încercând să îl ajute în relația cu autoritățile române și chiar chineze:

„Iubiti prieteni, 

membri ai redactiei Turda Info,
 
Numele meu este Marius Balo, sunt clujeanul care a fost intemnitat la Shanghai timp de 8 ani de zile. Am fost eliberat pe 27 martie, insa ma aflu in continuare la Shanghai deoarece orasul a intrat in lockdown complet.. mi s-au anulat deja doua zboruri, insa au reusit cei de acasa sa imi achizitioneze un nou bilet pentru data de 17 aprilie cu aterizare la Cluj pe 18. Sper din suflet ca sa nu se anuleze si acest zbor.
 
Fiind blocat de aproape 10 zile intr-o camera de hotel, am avut la indemana timp suficient pentru a parcurge o mare parte din articolele si reportajele de presa care s-au publicat in sprijinul meu in ultimii ani. Va marturisesc, aveam o oarecare idee despre faptul ca sunt sustinut intr-adevar de cei de acasa.. insa nu mi-am imaginat un asemenea efort concertat, timp de ani de zile, al atator oameni, incat sa ajunga sa imprime cauzei o asemenea anvergura.
 
Am ramas profund impresionat de generozitatea de care ati dat dovada, oferind timp si cerneala unei cauze singulare, pierduta in negura timpului la mii de kilometri distanta si practic divortata de realitatea romanilor de zi cu zi. Dumnezeu stie ca nu sunt vrednic de cuvintele frumoase pe care le-ati spus despre mine si nu ma oglindesc in caracterizarea de om bun si cinstit pe care mi-ati facut-o. Daca mi-ati sti pacatele, v-ati scarbi de mine.. insa nadajduiesc si eu la mila bunului Dumnezeu, ca acum odata eliberat, sa-mi indrepte pasii pe calea care duce catre libertatea aceea, absoluta si deplina, libertatea de pacat.
 
Doresc sa folosesc acest prilej pentru a va multumi pentru tot ceea ce ati facut pentru mine si il rog pe bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze iar mie sa imi daruiasca putere si pricepere pentru a ma arata vrednic de increderea pe care mi-ati acordat-o.
 
Cu deosebit respect si pretuire,
Marius Balo”, transmite clujeanul.
/----------------
Citește și:
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh