20
Sam, Apr
19 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cunoscutul jurnalist Dragoș Pătraru, de la emisiunea devenită un brand în sine, după ce a migrat pe la mai multe televiziuni, „Starea nației”, a luat în colimator municipalitatea din Câmpia Turzii, pe care o face „praf”, într-una dintre edițiile emisiunii sale.

„Primăria pune pe masă 23.000 de lei pentru un imn al orașului, care să aibă fix, bă, dar fix patru minute și șapte secunde! Doar de atâta au avut bani? Sau marea calitate a acestui imn va fi durata lui? Eh? Să intrăm în Cartea Recordurilor: cel mai bun imn de patru minute și 7 secunde, din lume. Ei, vă dați seama că e o mânărie, imnul este deja făcut, o firmă trebuie să încaseze banii și, ghici ce?! Imnul are fix patru minute și șapte secunde!”, îi ia în „balon” jurnalistul pamfletar pe cei aflați la „butoane”, în Câmpia Turzii, referitor la această afacere „cusută cu ață albă”, a imnului localității! 

Urmăriți emisiunea de joi, 13 decembrie, de la minutul 30 și 13 secunde. Cu atâta 13, ghinion pe toată linia pentru edilii din Câmpia Turzii.

https://www.stareanatiei.ro/2018/12/starea-natiei-13-decembrie-2018/?fbclid=IwAR3sdwMTvBke9lUQpTt2bwR3N2BcAehXGVuJhBNB6TlkCVECinScMB5Me0g

La ce se referă Pătraru? La anunțul publicat de administrația din Câmpia Turzii, condusă de primarul Dorin Lojigan (PNL), de achiziționare a „Imnul Municipiului în An Centenar”, în al cărui caiet de sarcini se cere ca durata producției muzicale să aibă exact patru minute și șapte secunde. Adică atât cât a ieșit imnul care, probabil, există deja și care trebuie cumpărat de municipalitate cu suma de fix 19327.73 lei, fără TVA!

Vezi aici anunțul și documentația: https://campiaturzii.ro/fisiere-campia-turzii/2018/12/ANUNT-INTENTIE.pdf

Deși data limită de depunere a ofertelor a fost 11.12.2018, ora 10, nici până azi, 19 decembrie, ora 10, nu a fost anunțat  câștigătorul! Dar nici anularea procedurii de achiziție directă! Suntem curioși și noi să vedem pentru cine a fost lansat anunțul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh