29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 05-07.06.2018, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Cluj, în colaborare cu Centrul Multifuncțional de Pregătire Schengen Buzău și I.P.J.Cluj au organizat proiectul „Etică organizațională și integritate în M.A.I.”, destinat funcționarilor M.A.I. aflați la început de carieră și care își desfășoară activitatea în prezent în cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență etc.

           Scopul proiectului a constat în aprofundarea cunoștințelor și abilităților necesare dezvoltării unui comportament etic și integru în asigurarea aplicării legii.

            Publicul țintă l-au constituit 19 funcționari M.A.I. din cadrul structurilor menționate din județul Cluj, iar prezentările tematice au fost susținute de ofițeri din cadrul S.J.A. Cluj, Sălaj și Satu-Mare.

           Deschiderea proiectului s-a realizat în prezența unor șefi ai instituțiilor publice cu competențe în domeniu, respectiv prefectul județului Cluj, Proc.Gen. al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Directorul Școlii de agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan”, care au transmis funcționarilor M.A.I. mesaje motivaționale având în vedere începutul de carieră al acestora.

          Trainerii au susținut prezentări pe tematică specifică proiectului într-o atmosferă interactivă, prezentări interesante fiind susținute de cms șef de poliție Bora Augusta din cadrul A.N.I.T.P, cms șef Moldovan Carmen din cadrul Școlii de agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan”, d-l general® Grindean Tudor privind modelul de succes în carieră, profesor-asociat Rusu Gabriel din cadrul U.B.B. Cluj - Facultatea de Istorie privind aspecte din istoria Poliției Române, dar și  jurnalistul TVR Cluj  Hotea - Fernezan Vasile care a purtat discuții privind imaginea funcționarului M.A.I. din perspectiva jurnalistică.

         Acest proiect a fost inițiat în anul 2015 cu sprijinul Fundației Hanns Siedel și în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General pentru Imigrări, Direcția Generală Management Resurse Umane prin C.M.P. Schengen.

 

          

 

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE CLUJ

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh