23
Sam, Feb
50 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii cercetează un bărbat din comuna Viişoara, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 20.15, poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat în trafic, pe raza localităţii Viişoara, un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh