20
Mie, Noi
49 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează împrejurările producerii unui eveniment rutier grav în urma căruia o persoană a fost rănită grav, pe o trecere de pietoni în municipiul Câmpia Turzii. 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 10.35, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii a avut loc un accident rutier grav, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, în următoarele împrejurări: 

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii, nu a acordat prioritate de trecere unei fete de 16 ani din municipiul Câmpia Turzii, angajată regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni. În urma impactului, victima a fost rănită grav.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh