14
Ma, Mai
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, cu ocazia târgului săptămânal organizat în localitate, au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere  unui climat de siguranţă publică pe timpul desfăşurării târgului dar şi de prevenire şi combatere a infracţiunilor de natură judiciară.

În timpul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate un număr de 57 de persoane, au fost controlate 33 de vehicule, 6 persoane fizice autorizate şi 5 producători agricoli. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, 16 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 2 pentru activităţi ilicite de comerţ. De asemenea, a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce un permis de conducere  precum şi un certificat de înmatriculare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh