22
Vi, Feb
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Turda cercetează un bărbat din comuna Mihai Viteazul, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 03.40, poliţiştii Biroului Ordine Publică Turda au depistat pe D.N. 1 E60 pe raza comunei Mihai Viteazul, un bărbat de 27 de ani din comuna Mihai Viteazul, judeţul Cluj, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie alcoolică de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh