18
Joi, Apr
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Biroului Rutier Turda cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav,  în urma căruia o persoană a decedat,  iar alta a fost rănită.

La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 13.40, pe D.J. 107M, pe raza comunei Iara, judeţul Cluj, a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a decedat, iar alta a fost rănită.

Conform primelor verificări, un bărbat de 50 de ani, din comuna Iara, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 107M, pe fondul unei depăşiri regulamentare ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma accidentului, un bărbat de 42 de ani, din comuna Iara, pasager în autoutilitară, a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit uşor.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că bărbatul care conducea nu este deţinător de permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh