18
Joi, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Biroului Rutier Turda cercetează împrejurările producerii unui accident  rutier  grav, produs în localitatea  Plăiești, comuna  Moldoveneşti, judeţul Cluj.

La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, pe D.C. 82, pe raza localităţii Plăieşti, comuna Moldoveneşti, judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier grav de circulaţie, în urma căruia o persoană a fost rănită.

O femeie de 29 de ani, din comuna Moldoveneşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 82, din localitatea Plăieşti, a efectuat un viraj la dreapta, fără a se asigura corespunzător, moment în care un bărbat de 39 de ani, din comuna Moldoveneşti, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe bicicletă, nu a mai putut opri, lovindu-se de autoturism şi ulterior căzând pe carosabil.

În urma accidentului, biciclistul care se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost rănit grav.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh