29
Vi, Mai
55 New Articles

POLIȚIA
Typography

În această săptămână, conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUK & Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.politie rutiera

În perioada 13 - 19 mai a.c., Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activitățile de control se desfășoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (TISPOL)

Polițiștii clujeni vor fi prezenți și vor  acționa pe toate drumurile naționale și europene din județul Cluj, în vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere în care pot fi implicate autovehiculele de transport public de persoane și de transport marfă.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh