20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

RAILEX IX a luat sfârșit. Exercițiul internațional desfășurat la Cluj-Napoca, s-a încheiat ieri, după ce au fost simulate mai multe situații tactice de către echipele de intervenție din Bulgaria, Cehia, Ungaria și interventie politie gara cluj napocaPortugalia, alături de echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Polițiștii din 14 state membre ale Asociației Polițiilor Feroviare din Europa – RAILPOL au dezbătut subiecte de siguranță și securitate în domeniul transporturilor feroviare pe plan european, în situații privind suporteri violenți, atacuri cu arma, blocarea trenurilor, demonstrații, săvârșite in trenurile de călători sau în stațiile de cale ferată.

Pentru antrenarea deprinderilor, efectivele implicate au desfășurat exerciții în care au simulat intervenția în cazuri de tulburare a ordinii și liniștii publice, sesizări privind existența unei explozii în tren, suspect înarmat cu un cuțit, manifestându-se agresiv într-un vagon de tren, lupte între suporterii echipelor rivale, atacul protestatarilor/greviștilor asupra forțelor de ordine precum și măsurile ce trebuie luate pentru siguranța călătorilor în sistemul transporturilor feroviare în astfel de situații.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh