18
Joi, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 29 mai a.c., între orele 09.00-14.00, efectivele Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost angrenate în acţiuni preventiv-reactive atât în mediul urban, cât și în zonele rurale.actiune politia campia turzii

Acțiunile au avut drept scop creșterea gradului de siguranță publică și a siguranței rutiere. De asemenea, polițiștii au vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară și economică, respectarea normelor legale privind activitatea de transport public și circulația pe drumurile publice, verificarea legalităţii transportului şi comercializării materialului lemnos.

S-a acționat în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, pe  DJ 150 și DN 15 E 60.

Au fost legitimate 89 de persoane și au fost controlate 47 de autovehicule. 17 persoane fizice și producători agricoli au fost verificați.

Au fost conduse la sediul unității de poliție 5 persoane bănuite de comiterea unor fapte ilicite.

Pentru abaterile constatate la OUG 195/2002, Legea 61/1991, Legea 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, s-a impus aplicarea a 35 de sancțiuni contravenționale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh