15
Dum, Dec
63 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat în scopul respectării regimului legal de viteză, precum și pentru prevenirea altor abateri privind circulația pe drumurile publice.politia campia turzii

 Acțiunea s-a desfășurat în perioada 5 - 7 iulie a.c., pe D.N. 15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna, Viișoara și Tritenii de Jos, județul Cluj.

 Cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate 196 de persoane, au fost controlate 185 de autovehicule, fiind efectuate 135 de testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile de la legislația în vigoare, s-a impus aplicarea unui număr de 39 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nerespectarea vitezei legale, 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar 15 pentru alte abateri rutiere.

 Polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă determinată, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh