29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 1 – 8 august a.c., poliţiştii clujeni au acţionat pe raza judeţului Cluj pentru prevenirea şi combaterea transportului neautorizat de persoane.politia cluj

 

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 2335 de vehicule, iar neregulile constatate au impus aplicarea a 894 de sancţiuni contravenţionale, atât pentru nerespectarea Codului Rutier, cât şi pentru nerespectarea legislaţiei specifice transportului de persoane, respectiv Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere şi OUG 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto.

 

Polițiștii clujeni au dispus imobilizarea a 11 autovehicule cu care se efectua transport de persoane în mod ilegal.

 

Au fost constatate 35 de infracțiuni la regimul rutier, iar 961 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. De asemenea, neregulile constatate au impus retragerea a 12 certificate de înmatriculare.  

 

În activități, alături de polițiștii rutieri au acţionat şi poliţişti de ordine publică, de investigarea criminalității economice și de la transporturi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh