18
Joi, Apr
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În 18 noiembrie , Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.cfr statii curate

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul acțiunii CLEAN STATIONS, desfășurată în data de 18 septembrie a.c., în intervalul orar 06.00 -10.00, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, cu sprijinul polițiștilor din carul Direcției Poliției Locale Cluj-Napoca au acționat în toate cele 6 stații CFR din județul Cluj.

Acțiunea s-a desfășurat la nivel național și a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR, respectiv prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, atât în gări cât și în garniturile de tren. De asemenea, a fost acordată atenție și zonelor limitrofe gărilor.

În cadrul acțiunii au fost legitimate un număr de 113 persoane și au fost verificate un număr de 52 de vehicule. Abaterile constatate au impus aplicarea a 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 4 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 republicată, 13 în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 republicată, celelalte sancțiuni fiind aplicate în conformitate cu prevederile altor acte normative în vigoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh